Werkwijze

Onze werkwijze

1
Intakegesprek
We bekijken samen de werktekeningen en brengen in kaart hoe het product er uit moet zien. Eventueel werken we de werktekeningen verder uit.
2
Materiaal
Daarna wordt het materiaal gekozen. We kiezen voor het materiaal met het minste slijtge en met maximale duurzaamheid en efficiëntie.
3
Maken en nabewerken
De machines worden ingepland om uw product te maken en uw producten worden eventueel nabehandeld/bewerkt.
4
Transport
We komen zelf uw product afleveren. Zo zijn we er zeker van dat het in de juiste staat aankomt en bent u zeker van een behaalde deadline.
1. Engineering

Vaak begint een project met een werktekening van het uiteindelijke product. Samen met u brengen we in kaart hoe het product er uit moet zien en waar het voor bedoeld is. We kunnen u in deze fase een goed advies geven en de werktekeningen indien nodig verder uitwerken.

 

2. Materiaal

De functie van uw eindproduct bepaalt in veel gevallen welk materiaal het beste geschikt is. Ook in deze fase geven we een helder advies over de materiaalkeuze. Daarbij is het streven minimale slijtage, met maximale duurzaamheid en efficiëntie.

 

3. Bewerken en nabewerken

Nadat de juiste materialen ingekocht zijn worden onze machines ingepland om uw product te maken. Soms zijn de producten die uit de machines komen nog niet klaar voor gebruik. Een specifieke nabehandeling kan gewenst zijn voor uw product. Wij kennen de specialisten en hun kwaliteiten, middels ons netwerk verzorgen wij ook slijpen, vonken, trommelen, veredelen, harden, anodiseren of verchromen. Zo leveren wij direct het eindproduct en bespaart u tijd.

 

4. Transport

We vinden deadlines erg belangrijk. Daarom willen we niet afhankelijk zijn van externe transportbedrijven en kunnen we indien nodig uw product zelf verpakt afleveren. In overleg kunnen we ook labels verzorgen.

Bekijk onze diensten

Erkende kwaliteit, veel ervaring en meedenken om zo efficiënt mogelijk aan de slag te gaan.

Vaak is er meer mogelijk dan in eerste instantie gedacht wordt. Onze experts gaan graag rond de tafel zitten om te luisteren naar wat u wilt bereiken, om vervolgens het meest efficiënte voorstel te bespreken.